Veiling bij Meilink


Veiling bij Meilink!

Deze maand gaat Meilink Mode het 100e bedrijfsjaar in. Die mijlpaal is mede bereikt door steeds te anticiperen op omstandigheden en kansen. Zo ook in deze tijd van veel onmogelijkheden en saaie soberheid zonder evenementen. Veel klanten steunen meer dan ooit met een lokaal loyale gun factor de eigen ondernemers tijdens de lockdown. Daarom: een veiling bij Meilink!


Window shopping
Wij starten met een leuke actie: “Schatgraven in de kijkshop” van al onze etalages. Een veiling evenement als interessante beleving: bieden op de lage vanaf prijzen van onze winter merkkleding. Via telefoon, app of mail, maar ook handig met de aanwezige QR-code. Juist ook nu een leuke ervaring tijdens een bezoek aan ons mooie centrum.

Home shopping
En wilt u liever thuis op de bank online shoppen en bieden op onze veiling? Dat kan voorlopig iedere dag! Dagelijks is er een wisselende dag veiling op onze Facebook en Instagram pagina. Én: als je zoekt op: “Marktplaats Meilink Mode“ kan via onze tijdelijke webwinkel op een groot deel van de wintercollectie collectie tegen zeer lage vanaf prijzen een bod gedaan worden. Die vanaf prijzen liggen ruim onder de helft van de normale winkelwaarde!

Click&collect
Bent u de gelukkige hoogste bieder op een leuk kledingstuk? Dan berichten wij u. Op verzoek bezorgen wij graag, maar bij onze afhaal locatie buiten de winkel kunt u het kledingstuk op een vooraf afgesproken tijd ook zelf afhalen. Alles volgens de laatste click & collect regels welke woensdag 9 februari ingaan en volledig corona-proof.